torsdag 19 februari 2009

Jeanialitet del 3


År 2004 må ha varit tuffa tider (för en drömmare), men år 2009 är det tveklöst, åtminstone ekonomiskt, tuffare tider för fler människor. Svångremmen måste dras åt, utlägg för luxusartiklar och utsvävningar minimeras. Man bör ställa sig frågan: Vad betalar jag för idag, som jag lätt skulle kunna klara av själv i hemmet? För händige herrn och driftiga damen öppnar sig här flera möjligheter, låt oss ta en titt på vad Thonérfelth erbjuder för gör-det-själv-lösningar.

Det har, som allom bekant är, blivit hiskeligt dyrt att gå till tandläkaren, tandhygienen är däremot viktig och en trasig tand gör ont. Men måste man verkligen betala en professionell profitör för att avlägsna tänder? Förr räckte det att gå till hovslagaren. Det är däremot svårt att idag hitta en hovslagare, och även om man så gjorde, vill säkert den drummeln ha betalt han med. Nej, själv är bäste dräng, köp ett eget litet kit istället och utför operationen i hemmets lugna vrå istället. Köp Thonérfelts

Tandutdragningsredskap



"På varje plats, där ej tandläkare finnes i närheten, bör någon företagsam duglig person praktisera detta yrke. Men han bör då först och främst skaffa sig tidsenliga redskap härför. Jag erbjuder Eder Tandtänger av finaste blankpolerat nickelstål (Åhh! nickel! du den ädlaste av metaller. reds. anm.) samt tandskruv av samma material med fyra lösta skruvklor. Båda delarna äro gjorda vid tyska specialfabriker, som lämna garanti för såväl hållbarhet som för praktisk användbarhet."

Dessutom saluförs även "tandplomberstänger", varmed man enkelt kan laga hål så att tanden bevaras "en lång tid".


Tycker inte du också att det är jobbigt att kissa? Jag menar, det var längesedan vi kunde sätta människor på månen, så varför måste vi fortfarande släpa oss till toaletten för att "lätta på trycket"? Tänk vad skönt det vore att veta, när man på natten vaknar och känner naturen kalla, att man inte behöver gå upp för att göra sina behov. Lägg därtill att kostnaden för elströmmen helt i onödan skjuter i höjden på grund av de nattliga toalettbesöken och du förstår fördelen med att införskaffa en:

Urinbehållare N:o 47.




"Utan vidare obehag uttömmes urinen genom en tät skruvknapp i behållarens nedre del."

Som synes finnes de för både kvinnor och män, dessutom kan de användas av både barn och äldre. Även dessa är tillverkade vid "tyska specialfabriker" (de där tyskarna var tydligen experter på både det ena och det andra), att de är tillverkade av starkt gummi garanteras.


Nu är det, för all del, inte bara tyskarna som skall uppmärksammas, österut finns ett spännande land som fått ge namn åt flera exotiska och spännande ting. Tänk kinesiska krusbär, tänk kina-äpplen, tänk:

Kina-Plåster

Har du gikt? Lider du av reumatisk värk? Tycker du att det där elektriska bältet verkar nog så bra, men att det är lite dyrt och ser krångligt ut? Svaret på dina önskemål är Kina-Plåstret.
Beroende var på kroppen det appliceras botar det även huvudvärk




såväl som tandvärk



Du som är intresserad av kroppsutsmyckning kan även, av estetiska själ, sätta de lite varstans på kroppen



Plåstren kan, med bibehållen verkan, sitta på kroppen dygnet runt i en månads tid, dock bör de inte sitta på samma ställa under mer än två timmar då:

"Kina-Plåstren hava en starkt värkande natur. Användandet är olika allt efter patientens styrka, så t. ex. måste plåstren omflyttas oftare på unga nervösa kvinnor än på äldre personer. Men som en stående regel kan antagas, att plåstren överflyttas till andra ställen av kroppen då patienten känner att dragningskraften blir för stark. Patienten känner nämligen bäst själv hur mycket han tål."

Några andra produkter som vi bara kan nämna i all hastighet är: Gummi-Bråckband för barn under 8 år, Cannabin Liktornsplåster, Sundhets-salt och Hårtinkturen Briljant, som förövrigt har tagits fram av en berömd professor och specialist för hårsjukdomar, den luktar viol, fullständig garanti utlovas.

I nästa del i serien trakteras vi med mer skönhetstips.
Tills dess:
Är du inne?
Är du nu?
Nyttjar du Urinbehållare N:o 47?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra rutet!

Men i bilden om urinbehållare n:o 47 noterar jag att redaktör'n undanhåller oss läsare något.

Vad är det han har gått in och censurerat för den breda massan?

Redaktör'n sa...

Det är naturligtvis hemligt.
Men det kan kanske trigga igång en ny tävling?

Jag uppmanar alla som vill att ge förslag på vad det är jag har undanhållit. Bästa förslaget får kanske ett pris. Vi får se.

Anonym sa...

=) Tack för tipset!

Anonym sa...

Hej!
Vi på bokförlaget Pluribus har givit ut en bok som vi tror passar temat på er blogg. ”Med Lenin på byrån” är en avhandling i historia på temat sex, genus och kommunism. Vi skulle gärna se att ni skriver något om den på er blogg och därför skickar vi gärna er ett exemplar. Hör av er till vår mail ”Info@pluribus.se” med mailadress om ni vill ha den som PDF eller om ni vill veta mer eller med en adress så vi kan skicka ett fysiskt exemplar.

Med vänlig hälsning//Pluribus förlag

dr. No sa...

Pluribus: SJALKföslkafjfsköljlsd sdfsd sdflksislös s s lkslöd!!!!!!

Anonym sa...

Nog för att jag har för mycket fantasi för mitt eget bästa men urinbehållaren? Varför??

Redaktör'n sa...

I enlighet med judisk tradition väljer jag att svara med en fråga: Varför inte?

bodilbohem sa...

Vilka fantastiska produkter! Har apoteket fått kännedom om desamma?
Själv blev jag lite nyfiken på liktornsplåsterna. Visserligen har jag inte liktornar. Har aldrig haft några. Det kunde kanske vara ngt. för mig.